Вториот ден на Mozilla Summit 2013 низ фотографии

Гоце Митевски

0

Избор на фотографии од 5-ти октомври 2013 г. направени за време на вториот ден на Mozilla Summit 2013.

Денес се изнагледавме супер презентации (и учествувавме во сесии) за новитетите што наскоро ќе ги видиме во Firefox, Firefox OS, Developer Tools, Social API, WebRTC, Shumway итн, и секако, имавме можност да тестираме верзија на Australis.

Фотографирал Гоце Митевски.

No responses yet

Post a comment

Post Your Comment