Банери

Банерите за промовирање на Firefox на македонски јазик ги преместивме на „Викито за слободен софтвер“. Ако сакате да го промовирате преводот на вашата страница или блог, ова е добар начин да го напраивте тоа.

Земете македонски Фајрфокс!

Патем, за тие што се добри во правењето банери, сметајте го ова и за повик да  се направи по некој нов банер.

Од сега можете да ги превземете и официалните банери на Firefox преведени на македонски од SpreadFirefox:

Линк