Posts from јануари, 2010

Излезе Firefox 3.6

Гоце Митевски

0

Firefox 3.6 малку подзакасни овој пат, но што да се прави, пола саат чекавме петка али никако да дојде Како што викаат во светот на славните, „фенси е да касниш„. Но тоа не е се што е фенси за 3.6 […]

Достапен е Firefox 3.6rc1

Дамјан Георгиевски

0

За сите кои ќе сакаат да помогнат во тестирањето веќе е достапен Firefox 3.6 rc1 и на македонски. Доколку не се пронајдат некои поголеми проблеми ова всушност за неколку денови ќе биде и официјалната верзија.