Posts from декември, 2007

Банери за промоција на Mozilla Firefox на македонски

Mozilla Македонија

2

На старото место каде што стојат неколку статични страници имаме и неколку банериБанерите за промовирање на Firefox на македонски јазик ги преместивме на Викито за слободен софтвер. Ако сакате да го промовирате преводот на вашата страница или блог, ова е добар начин да го напраивте тоа.

Земете македонски Фајрфокс!

 

 

Патем, за тие што се добри во правењето банери, сметајте го ова и за повик да  се направи по некој нов банер. Ете Firefox 3 е на повидок.