Банери за промоција на Mozilla Firefox на македонски

Mozilla Македонија

2

На старото место каде што стојат неколку статични страници имаме и неколку банериБанерите за промовирање на Firefox на македонски јазик ги преместивме на Викито за слободен софтвер. Ако сакате да го промовирате преводот на вашата страница или блог, ова е добар начин да го напраивте тоа.

Земете македонски Фајрфокс!

 

 

Патем, за тие што се добри во правењето банери, сметајте го ова и за повик да  се направи по некој нов банер. Ете Firefox 3 е на повидок.

2 responses

Post a comment

 1. Mozilla wrote on :

  Доцна ти го гледаме коментаров, но ако уште си заинтересиран(а) за правење на банерите можеш да искористиш идеи за димензии од оние што веќе постојат.

  Немаш мејл на блогот, па само вака можеме да пишеме. 🙂

  Одговори

 2. Culata wrote on :

  Јас можам, а и сакам да направам банер за мозила 3 банер за МК !
  Пишете ми за какви банери се работи, димензии и сл, па да почнам со дизајнирање 🙂 !!!

  Се за МК! 🙂

  Одговори

Post Your Comment