Firefox на македонски во кампањата на Владата

Mozilla Македонија

2

Препознатливите икони и преводи денес се појавија низ печатените медиуми како дел од кампањата на Владата за бесплатен Интернет. Firefox на македонски

 

Бесплатна реклама и за преведениот Firefox. 🙂

2 responses

Post a comment

  1. no_one wrote on :

    фино…

    Одговори

  2. Casual wrote on :

    Јас го имам и користам овој мозила на македонски више од година дена!

    Одговори

Post Your Comment