Posts from октомври, 2007

Sunbird 0.7 на македонски

Mozilla Македонија

0

Искочија 0.7 верзиите на Sunbird и Lightning, илити Mozilla Calendar.

Sunbird на македонски се од веб страницата на мозила: тука.

Lightning е проширување за Thunderbird и најверојатно се инсталира автоматски според јазикот на Thunderbird: тука. Пробајте, па кажете.

Пријавувајте грешки на bugs.softver.org.mk

.

Пет години Слободен софтвер Македонија

Mozilla Македонија

0

Организацијата посветена на промовирање на слободен софтвер и слободна култура во Македонија слави 5 години постоење. Повелете на журка.

Повеќе информации:

Сподели знаење

Слободен софтвер Македонија