Пет години Слободен софтвер Македонија

Mozilla Македонија

0

Организацијата посветена на промовирање на слободен софтвер и слободна култура во Македонија слави 5 години постоење. Повелете на журка.

Повеќе информации:

Сподели знаење

Слободен софтвер Македонија

No responses yet

Post a comment

Post Your Comment