Sunbird 0.7 на македонски

Mozilla Македонија

0

Искочија 0.7 верзиите на Sunbird и Lightning, илити Mozilla Calendar.

Sunbird на македонски се од веб страницата на мозила: тука.

Lightning е проширување за Thunderbird и најверојатно се инсталира автоматски според јазикот на Thunderbird: тука. Пробајте, па кажете.

Пријавувајте грешки на bugs.softver.org.mk

.

No responses yet

Post a comment

Post Your Comment