Posts from 2010

Достапен е Firefox 3.6rc1

Дамјан Георгиевски

0

За сите кои ќе сакаат да помогнат во тестирањето веќе е достапен Firefox 3.6 rc1 и на македонски. Доколку не се пронајдат некои поголеми проблеми ова всушност за неколку денови ќе биде и официјалната верзија.