Firefox 4 beta на македонски

Mozilla Македонија

0

Вашите верни преведувачи известуваат дека Mozilla Firefox 4 beta 8 е достапен на македонски јазик.

Може да го преземете од серверите на Mozilla.

кликни за повеќе детали

За оние кои се ентузијасти и се спремни да тестираат и експериментираат со бетата, молиме да ја преземете, инсталирате и да ни пишете доколку пронајдете грешки, нелогичности и други проблеми во преводот.

No responses yet

Post a comment

Post Your Comment