Posts from октомври, 2010

Firefox 4 beta на македонски

Mozilla Македонија

0

Вашите верни преведувачи известуваат дека Mozilla Firefox 4 beta 8 е достапен на македонски јазик. Може да го преземете од серверите на Mozilla. За оние кои се ентузијасти и се спремни да тестираат и експериментираат со бетата, молиме да ја […]