Mozilla Firefox & Google Chrome

Mozilla Македонија

1

Многу врева се крена и веројатно веќе сите знаат за новиот преслистувач од Google наречен Chrome.

Но, многу врева се крена и за некои од опциите/можностите/поставките кои ги има во прелистувачот, прашањата за приватност и лиценцата. Добар преглед на тие има овде.

Па, ако ова ве загрижува, или пак имате други причини да останете со Firefox, но сепак ви се допаѓаат некои од триковите во Chrome, погледајте го овој текст со преглед на проширување што го прават Firefox по-chrome-сличен.

1 response

Post a comment

  1. HsIlOmEdUs wrote on :

    Кога ќе го направат фајфоксот брз и економичен на меморија, тогаш ќе се вратам на него.

    Сега засега ќе останам со хромот и доследно ќе чекам официјална не-бета верзија.

    Одговори

Post Your Comment