Видео упатства за Firefox 3

Mozilla Македонија

0

Некои луѓе од заедницата околу Firefox направиле интересни видео упатства за новите можности на Firefox 3.0. Еве ги првите пет видеа:

Кога ќе се снимат нови видеа може да се очекува да се појават на vimeo под категоријата firefox.

No responses yet

Post a comment

Post Your Comment