Журка по повод официјалното издавање на Firefox 3, 18.06.2008 во 20 ч. [Точка]

Mozilla Македонија

5

Па мораше и тоа да се случи. Еден ден по официјалното издавање на Firefox 3, во среда, во терминот кој обично е резервиран за СподелиКино, правиме журка по повод најновото издание на вашиот омилен прелистувач.

Ќе има торта. 🙂

Веста веќе ја има на неколку места: Linux.net.mk; Сподели знаење; Кајмакот.

5 responses

Post a comment

 1. Дафти wrote on :

  А, да додадам дека Македонскава Мозила многу паѓа…

  Одговори

 2. Дафти wrote on :

  Слушнав за рушењето на светски рекорд…

  Ај ако мојт да ми кажете како да подесам Мозила Тандербрд за Хотмејл мејл! Што да пишам у сревер?

  Одговори

 3. Meh wrote on :

  Последен пат кога проверив хотмејл немаше поддршка за поп3/смтп… така да не можи 🙂

  А за фајрфокс на македонски шо ти паѓа… не е до преводот 🙂

  Одговори

 4. дамjан wrote on :

  @дафти
  шо знам .. мене не ми паднала ниеднаш.

  можеби провери дали ти е најнова верзијата на flash (последна е 9.0 r124). тињата flash е причина за 99% од паѓањата на Firefox.

  Одговори

 5. Дафти wrote on :

  Мислам дека ми е најновата(на флеш) али не мислам да ја анинсталирам, мозилава ќе ја анинсталирам и ќе си ја ставам пак старата, пошто многу ми е подобра. Оваа е само погломазна. Уа!

  Одговори

Post Your Comment