Проширувања на Firefox на македонски јазик

Mozilla Македонија

2

Едно од најпријатните изненадувања го имав пред некој ден кога случајно отркив преведено проширување за Firefox. Стануваше збор за DownThemAll – проширување кое се најде совршено за проблемот што го имав.

Клик ваму – клик таму и открив дека постои место на Интернет каде што се преведуваат проширувања за производите на Mozilla и дека конкретно зад овој превод стои Влатко. Покрај на оваа тој работи уште и на преводот на Attachment Tools, Fast Video Download и Ook? Video Ook!.

Kudos за Влатко!

А доколку има уште некој кој преведува на babezilla може да се пријави тука. Добро би било да знаеме кој сѐ работи на преводи на оваа платформа.

2 responses

Post a comment

 1. sting EYE wrote on :

  ИЗЛЕЗЕ МОЗИЛА 3 БЕТА 5 ….!!!!!
  АЛОООО

  НЕМОЈ ДА ДРЕМЕШ 😉
  постирај

  поздрав

  Одговори

 2. Новица wrote on :

  http://www.mozilla.com/en-US/firefox/all-beta.html – да бета 5 е излезена од 2 април ми се чини. Преводите се смрзнати. Сега го чекаме RC1.

  Одговори

Post Your Comment