Прв запис, од втора

Mozilla Македонија

0

ОК. Првиот запис содржи прилично стари информации. Го ставивме колку да има нешто.

Во наредниве денови (ако биде издржливо пред монитор) ќе го дополниме блогов со посвежи информации. Особено внимавајте на коцката „За читање“. Веројатно таму ќе има некои ЧПП, упатства во врска со локализација и сл.

Дамјан, Иван, Новица и сите други кои работеа на локализирањето на производите на Мозила испраќаат едно големо благодарам до Bi и u240b што посветија дел од своето време за да го направат блогов да изгледа вака. 

No responses yet

Post a comment

Post Your Comment