Posts from април, 2011

Firefox 4 презентации и торта, среда, 13.04.2011 во Галерија 7 од 20.30 часот

Mozilla Македонија

По повод објавувањето на Firefox 4 прелистувачот, македонската Mozilla заедница и Слободен софтвер Македонија, со голема помош од ЗКТ Компресор, организираат мала Firefox 4 забава во старата скопска чаршија. На репертоар се планирани кратки презентации околу Firefox 4, дружење, забава […]