Firefox 4 презентации и торта, среда, 13.04.2011 во Галерија 7 од 20.30 часот

Mozilla Македонија

По повод објавувањето на Firefox 4 прелистувачот, македонската Mozilla заедница и Слободен софтвер Македонија, со голема помош од ЗКТ Компресор, организираат мала Firefox 4 забава во старата скопска чаршија.

На репертоар се планирани кратки презентации околу Firefox 4, дружење, забава и секако торта 🙂

Мапа до локацијата: http://maps.google.com/?ie=UTF8&ll=42.000853%2C21.438124&spn=0.001511%2C0.002411&t=h&z=19