Промовирање на мобилниот Firefox

Mozilla Македонија

0

Со цел промовирање на мобилните верзии на Firefox, Mozilla спроведува „наградна игра“.

Секој ден испраќаат пакет со горнава маичка до среќниот испраќач на поштенска картичка (обична пошта).

Со испраќање на разгледница по пошта добивате пакетче со лепанки, копчиња и слично. Повеќе на http://www.mozilla.com/en-US/mobile/beta/gomobile/.

Адресите се:

Mozilla
650 Castro Street
Suite 300
Mountain View, CA 94041-2021
USA

Mozilla
28 Boulevard Poissonnière
75009 Paris
France

No responses yet

Comments are closed, but trackbacks are open.