Posts from декември, 2009

Излезе Mozilla Thunderbird 3.0

Mozilla Македонија

0

Излезе новата 3.0 верзија на Mozilla Thunderbird овој пат под капата на проектот Mozilla Messaging.

Сите новини и можности на новиот клиент за пошта се достапни на страницата Features.

За жал, не можеме да известиме дека новиот Thunderbird е достапен на македонски. Сепак, за сите што ја сакаат докажаната технологија зад Firefox тоа не би требало да биде поголем проблем. 🙂