Објавен натпреварот за дизајнот на официјалната Firefox 3 маичка

Mozilla Македонија

0

SpreadFirefox го објави натпреварот за дизајнот на официјалната Firefox 3 маичка.
Photobucket Повеќе информации има тука: http://www.spreadfirefox.com/tcontest.

Македонските граѓани постари од 18 години можат да учествуваат.

Дизајнери покажете се. 🙂

Ново: Ако има интерес натправар за дизајн може да организираме и само за Македонија. Наградите сигурно нема да сигурно да бидат толку примамливи, но може и да смислиме нешто.

No responses yet

Post a comment

Post Your Comment