6 responses

Post a comment

 1. yопиуиууувбб wrote on :

  асдасдад

  Одговори

 2. atomik wrote on :

  ЦИАЛИС ЕНЛАРЏ ВИАГРА РОЛЕКС 😀

  Одговори

 3. gemidjy wrote on :

  виндовс има IE 7.0

  Одговори

 4. Lost series wrote on :

  Мислам дека кај и да е Мозилата ќе ја преземе лидерската позиција од Internet Explorer-от! 🙂

  Одговори

 5. no_one wrote on :

  Фино.
  Финска во Европа најмногу користи огненалисица.
  Баш фино, одсекогаш сум викал дека фин народ тоа финците се.

  Одговори

 6. no_one wrote on :

  п.с. Финска оригинал се вика Финланд што во превод би било Финаземја. фино зар не?

  Одговори

Post Your Comment