Firefox 3.6.3

Гоце Митевски

Денес излезе нова надоградба за Firefox, 3.6.3.

Превземете ја најновата верзија од менито Помош (Help) -> Провери за надградби (Check for Updates), или пак симнете ја од официалната страна.

Повеќе околу надоградбата може да прочитате овде: http://www.mozilla.com/en-US/firefox/3.6.3/releasenotes/

Известување до сите корисници на Firefox 3.0:

3.0.19 е последната надоградба што ќе излезе за Firefox 3.0. Се молат сите корисници што побрзо да ја симнат најновата верзија од Firefox, 3.6, за да може да бидат во тек со најновите надоградби како и да се закрпат одредени безбедносни пропусти.