Мозила ги објави официјалните статистики за март 2009

Mozilla Македонија

0

график

Во мартовскиот извештај за 2009 година за употреба на Mozilla Firefox што го објави фондацијата Mozilla, Македонија има 58,1% пазарно учество.

Останатите информации тука.

No responses yet

Post a comment

Post Your Comment