Firefox има 50% од пазарот во Македонија?

Mozilla Македонија

1

Веста изгледа доволно официјално, па овде само ќе ја проследиме во форма на сликичка:

пазарен удел на firefox

За повеќе детали видете на blog.mozilla.com.

Се надеваме дека дел од успехот се должи и на локализацијата на Firefox на македонски јазик. 🙂

1 response

Post a comment

  1. zoriv wrote on :

    А еве како кај стои кај мене ситуацијата на отворената анкета која е поставена на sidebar-от за кои претражувач највеќе се користи. Повелете видете.

    Поздрав
    З

    Одговори

Post Your Comment