Втора SuMo средба за студентска пракса, 25.6.2015 во КИКА @ 18 ч.

Новица Наков

0

По објавата за студентска пракса и Mozilla еве сме на втората средба со студентите кои искажаа желба да учествуваат.

Состанокот, кој воедно ќе биде и кратка презентација – вовед во тоа како функционира системот за преведување, ќе се одржи во хаклабот КИКА на 25.6.2015 со почеток во 18 часот.

Вратата е отворена за сите заинтересирани — не само оние кои до сега ни пишале.

Се гледаме!

No responses yet

Post a comment

Post Your Comment