Средба на заедницата 7.10.2014 (вторник), 20 ч. КИКА

Новица Наков

0

По долго и мрзливо лето се собираме прв пат во вторник (седми октомври) во 20 ч. во КИКА за да поправиме муабет на тема Мозила и заедниците и да споделиме мислења за идни активности.

Ако сакате да се приклучите ова е одлична прилика да се запознаете со луѓето кои на различни начини придонесуваат во Мозила.

Се гледаме во вторник!

No responses yet

Post a comment

Post Your Comment