Mozilla meet-up #4 петок 27.06.2014 // 20 часот КИКА

Горјан Јовановски

0

Прва средба на заедницата после Firefox OS Crash Course настанот, во план е дискусија за што понатаму со промовирање на Firefox OS во Македонија и неговото доаѓање на локалниот пазар. Ајде да се дружиме 🙂

No responses yet

Post a comment

Post Your Comment