FirefoxOS во Македонија

Новица Наков

0

По долго исчекување конечно FirefoxOS доаѓа во Македонија.

Презентации и хакатон со мобилната лисица ќе се случи на 10 мај на ФИНКИ. Повелете на firefoxos.mozilla.mk за да се пријавите за учество.

Истовремено тече пријавата за ментори. Пријавете се ако сакате да помогнете.

No responses yet

Post a comment

Post Your Comment