Mozilla meet-up #3 среда 16.04.2014 // 20 часот КИКА

Новица Наков

0

Уште една средба на заедницата на Mozilla.

 

Се договараме за настаните што нѐ очекуваат во мај. Дојдете ќе се дружиме.

No responses yet

Post a comment

Post Your Comment