Состанок на заедницата на Mozilla #2 10.04.2014 во 19 часот во КИКА

Новица Наков

0

По успешната прва средба пред 10-тина дена овој четврток ќе се видиме по втор пат за да продискутираме повеќе за активностите што нѐ очекуваат во следниот период и ако сѐ оди добро до крајот на вечерта ќе имаме начелен распоред за активности.

Ако сакате некако да се вклучите во рестартирањето на домашната заедница на Mоzilla или ако сакате само да се запознаете со нас повелете во четврток во КИКА.

Стандардно во четврток ќе има и програмски јазици на програмата на хаклабот, но без проблем — ќе се поделиме во двете соби.

No responses yet

Post a comment

Post Your Comment