Превод на Firefox OS 1.4 на македонски, во КИКА

Гоце Митевски

0

Оваа сабота, на 22 март 2014 год. од 15 до 21 часот, ќе го преведуваме Firefox OS 1.4 на македонски јазик.

firefox-os_logo-wordmark_RGB

Планот е, да започнеме со кратка презентација за тоа како се преведува Firefox OS, да поставиме околина за тестирање на преводите, и да преведуваме. Доколку успееме да го преведеме Firefox OS 1.4 во целост и ни остане слободно време, ќе продолжиме со преведување на Firefox Marketplace.

Поканети и добредојдени се сите! 🙂

No responses yet

Post a comment

Post Your Comment