Mozilla повторно го надгради Firefox. Добредојде за Firefox 21!

Гоце Митевски

0

Вчера, на 14 мај 2013 год. Mozilla објави уште една нова верзија на Интернет-прелистувачот Firefox за сите платформи.

Cliqz во Firefox 21

Cliqz во Firefox 21

 

Покрај вообичаените сигурносни надградби, Firefox 21 доаѓа со:

А, и за Firefox 21 за мобилни има што да се напише…

Честитки до заедницата за уште едно успешно издание!

No responses yet

Post a comment

Post Your Comment