Балкански Мозила собир во Загреб 11-13 мај 2012

Mozilla Македонија

0

Годишниот собир на заедниците на Мозила на Балканот се случува додека го пишуваме ова.

Настанот е организиран од екипата од Загреб. Агендата е тука (и понекогаш се менува во од).

No responses yet

Comments are closed, but trackbacks are open.