Пристигнаа Firefox 12 и Thunderbird 12

Гоце Митевски

0

По шест недели, еве нè повторно со, овој пат, кратко известување за уште две нови верзии од најпознатите апликации на Mozilla.

Firefox 12 и Thunderbird 12, сега се достапни за преземање.

За шест недели нè очекуваат уште повозбудливи надградби за Firefox и Thunderbird. Дотогаш, поздрав!

No responses yet

Comments are closed, but trackbacks are open.